Vaša košarica je prazna.

Vaša košarica je prazna.

Oljarna Kocbek

ReceptiHladna Kumarična juha
Recept - Hladna Kumarična juha - Oljarna Kocbek

Hladna Kumarična juha

Čas priprave:

8 minut

Čas kuhanja:

0 minut

Količina:

2 osebi

Sestavine:

Postopek:

1. Pločevinko fižola odpremo, odlijemo tekočino in fižol splaknemo pod tekočo vodo. Polovico vsebine shranimo v hladilnik.

2. Kumari in mlado čebulo operemo in narežemo na manjše kose. Kose približno polovice kumare prihranimo. Ostale vsujemo v električni kuhinjski sekljalnik (blender) in dodamo vse ostale sestavine (jogurt, sol, bučno olje, fižol)

3. Sekljalnik vklopimo in pustimo delovati dokler ne dobimo homogene gostljate zmesi. Pred serviranjem lahko juho poljubno dolgo hladimo v hladilniku.

4. V krožnik serviramo juho s prihranjenimi kumaričnimi koščki in nekaj žlicami bučnega olja.

Prejmite knjižico receptov z izdelki Kócbek

Izpolnite spodnji obrazec in na vpisan e-naslov boste prejeli izbrane recepte oljarne Kócbek. 

Kocbek štajersko prekmursko bučno olje-250 - Oljarna Kocbek

Izdelek iz nasveta:

Kocbek štajersko prekmursko bučno olje

Olja, pakirana pod etiketo svetle barve so narejena iz semen, ki smo jih odkupili od pridelovalcev in ustrezajo našim kriterijem za predelavo.

Poglej ostale recepte

Objavite komentar
Oljarna Kocbek Sledite nam na instagramu

Znanje in izkušnje sta Alojz in Antonija prenašala na sina Antona, le ta pa na svojega sina Gorazda, ki pa danes predstavlja že tretjo generacijo v družini KOCBEK. Gorazd želi nadaljevati tradicijo svojega deda in očeta ter tako ohraniti dobro ime in vrhunsko kakovost.

0

Košarica



Subtotal

0.00
X