Kocbek trgovina

ReceptiHladna Kumarična juha
Recept - Hladna Kumarična juha - Oljarna Kocbek

Hladna Kumarična juha

Čas priprave:

8 minut

Čas kuhanja:

0 minut

Količina:

2 osebi

Sestavine:

Postopek:

1. Pločevinko fižola odpremo, odlijemo tekočino in fižol splaknemo pod tekočo vodo. Polovico vsebine shranimo v hladilnik.

2. Kumari in mlado čebulo operemo in narežemo na manjše kose. Kose približno polovice kumare prihranimo. Ostale vsujemo v električni kuhinjski sekljalnik (blender) in dodamo vse ostale sestavine (jogurt, sol, bučno olje, fižol)

3. Sekljalnik vklopimo in pustimo delovati dokler ne dobimo homogene gostljate zmesi. Pred serviranjem lahko juho poljubno dolgo hladimo v hladilniku.

4. V krožnik serviramo juho s prihranjenimi kumaričnimi koščki in nekaj žlicami bučnega olja.

 

Nasvet: 

Hladna kumarična juha je odlična s posipanimi bučnimi semeni in bučnim oljem. 

 

Štajersko prekmursko bučno olje nosi evropsko oznako Zaščitena geografska označba, kar še samo potrjuje, da je to izdelek, ki mu lahko zaupate.

Gurmanski užitek: Pristen in originalen okus bučnega olja bo vašim jedem dodal edinstveno noto. S svojim bogatim in intenzivnim okusom bo Štajersko prekmursko bučno olje vaša skrivna sestavina za prave gurmanske užitke.

Uživajte v vrhunski kakovosti in okusu Štajersko prekmurskega bučnega olja ter dvignite svoje kulinarične dosežke na novo raven!

Prejmite knjižico receptov z izdelki Kócbek

Izpolnite spodnji obrazec in na vpisan e-naslov boste prejeli izbrane recepte oljarne Kócbek. 

Hladna kumarična juha

Kocbek štajersko prekmursko bučno olje-250 - Oljarna Kocbek

Izdelek iz nasveta:

Kocbek štajersko prekmursko bučno olje

Olja, pakirana pod etiketo svetle barve so narejena iz semen, ki smo jih odkupili od pridelovalcev in ustrezajo našim kriterijem za predelavo.

Poglej ostale recepte

Post a Comment
Oljarna Kocbek Sledite nam na instagramu

Znanje in izkušnje sta Alojz in Antonija prenašala na sina Antona, le ta pa na svojega sina Gorazda, ki pa danes predstavlja že tretjo generacijo v družini KOCBEK. Gorazd želi nadaljevati tradicijo svojega deda in očeta ter tako ohraniti dobro ime in vrhunsko kakovost.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna