Opečeni kruhki z mocarelo in bučnim oljem in baziliko
Čas priprave:
8 minut
Čas kuhanja:
0 minut
Količina:
2 osebe
Sestavine:
- Podolgovate štručke ali kruh francoz
- 1 mozzarela
- Nekaj listov sveže bazilike
- Bučno olje
Postopek:
1. Kruh narežemo na kolesca in ga opečemo v opekaču za kruh.
2. Mozzarelo narežemo na kose, liste bazilike operemo.
3. Na vsak opečen kruhek položimo rezino mozzarele in list sveže bazilike.
4. Pred postrežbo vsak kruhek pokapljamo z nekaj kapljicami bučnega olja.
Nasvet: Opečeni kruhki z mocarelo in bučnim oljem in baziliko so enostavno okusen prigrizek za poletne priložnosti.
Štajersko prekmursko bučno olje nosi evropsko oznako Zaščitena geografska označba, kar še samo potrjuje, da je to izdelek, ki mu lahko zaupate.
Gurmanski užitek: Pristen in originalen okus bučnega olja bo vašim jedem dodal edinstveno noto. S svojim bogatim in intenzivnim okusom bo Štajersko prekmursko bučno olje vaša skrivna sestavina za prave gurmanske užitke.
Uživajte v vrhunski kakovosti in okusu Štajersko prekmurskega bučnega olja ter dvignite svoje kulinarične dosežke na novo raven!
Prejmite knjižico receptov z izdelki Kócbek
Izpolnite spodnji obrazec in na vpisan e-naslov boste prejeli izbrane recepte oljarne Kócbek.
Opečeni kruhki z bučnim oljem
Izdelek iz nasveta:
Kocbek štajersko prekmursko bučno olje
Olja, pakirana pod etiketo svetle barve so narejena iz semen, ki smo jih odkupili od pridelovalcev in ustrezajo našim kriterijem za predelavo.
Objavite komentar
Za objavo komentarja se morate prijaviti.