Vaša košarica je prazna.

Vaša košarica je prazna.

Oljarna Kocbek

ReceptiSolata s svežimi šparglji in trdo kuhanim jajcem
Recept - Solata s svežimi šparglji in trdo kuhanim jajcem - Oljarna Kocbek

Solata s svežimi šparglji in trdo kuhanim jajcem

Čas priprave:

10 minut

Čas kuhanja:

5 minut

Količina:

1 oseba

Sestavine:

  • Šop mladih špargljev
  • 2 trdo kuhani jajci
  • sol, jabolčni kis
  • nekaj žlic bučnega olja
  • pražena bučna semena

Postopek:

1. Šparglje operemo in odrežemo morebitne trde konce. Narežemo jih počez na približno 1cm dolge valje.

2. Jajci skuhamo in nadrobno narežemo.

3. Serviramo v skodelico. Najprej vsujemo koščke špargljev, nato koščke jajc. Začinimo z bučnim oljem, kisom in soljo ter premešamo.

 

Nasvet: Solata s svežimi šparglji je odličen lahek prigrizek za malico ali večerjo.

Gurmanski užitek: Pristen in originalen okus bučnega olja bo vašim jedem dodal edinstveno noto. S svojim bogatim in intenzivnim okusom bo Štajersko prekmursko bučno olje vaša skrivna sestavina za prave gurmanske užitke.

Uživajte v vrhunski kakovosti in okusu Štajersko prekmurskega bučnega olja ter dvignite svoje kulinarične dosežke na novo raven!

Prejmite knjižico receptov z izdelki Kócbek

Izpolnite spodnji obrazec in na vpisan e-naslov boste prejeli izbrane recepte oljarne Kócbek. 

Solata s svežimi šparglji in bučnim oljem

Kocbek štajersko prekmursko bučno olje-250 - Oljarna Kocbek

Izdelek iz nasveta:

Kocbek štajersko prekmursko bučno olje

Olja, pakirana pod etiketo svetle barve so narejena iz semen, ki smo jih odkupili od pridelovalcev in ustrezajo našim kriterijem za predelavo.

Poglej ostale recepte

Objavite komentar
Oljarna Kocbek Sledite nam na instagramu

Znanje in izkušnje sta Alojz in Antonija prenašala na sina Antona, le ta pa na svojega sina Gorazda, ki pa danes predstavlja že tretjo generacijo v družini KOCBEK. Gorazd želi nadaljevati tradicijo svojega deda in očeta ter tako ohraniti dobro ime in vrhunsko kakovost.

0

Košarica



Subtotal

0.00
X