Vaša košarica je prazna.

Vaša košarica je prazna.

Oljarna Kocbek

NasvetiGOURMET OVER MURA

GOURMET OVER MURA

ODKRIJTE DRUŽINSKE SKRIVNOSTI

Kaj je Gourmet over Mura?

 

Včasih smo potovali, da smo kaj videli! Danes potujemo, da okušamo!

Prvovrstno doživetje spoznavanja Pomurja nudi kar sedem ponudnikov zbranih v projektu, ki bo popotnike popelajl na različne destinacije SV Slovenije. Na skupni poti lahko obiskovalci izberejo svoje kulinarično doživetje in si prilagodijo obisk posamezne domačije, kjer lahko spoznajo različne kulinarične dobrote.

Gourmet Over Mura je zamišljen kot kulinarični izlet, čeprav vavčerjev ni potrebno izkoristiti v enem dnevu pri vseh ponudnikih. Tanja Pintarič: “Je pa priporočljivo, ker tako dobi gost v enem dnevu vrhunsko kulinarično izkušnjo Prekmurja.”

 

Načrtujete kulinarično ali visnko popotovanje za prijatelje ali družino?

Potem je Gourmet over Mura pravi popotnik za vas. Izbrite tri ali več ponudnikov in si z vavčerjem zagotovite popust na izbrane storitve sedmih različnih destinacij. Izberite svojo pot in začnite svojo zgodbo kulinaričnih doživetij!

Zgodbe o znanju, družini, potrpežljivosti, tradiciji in kakovosti vas bodo odpeljala po poti od domačije Firbas, Vinarstva Marof, šunkarne Kodila, pivovarne Bevog, gostilne Rajh, vinarstva Steyer in oljarne Kocbek.

Z degustacijsko vstopnico “Vavčerjem” Gourmet Over Mura prejmete vodene oglede z okušanjem vin in kulinaričnega razvajanja, ki vas bo popeljal v zgodovino družinskih skrivnosti.

 

Janko Kodila, Šunkarna Kodila:

”Gost pride v regijo in jo želi okusiti. Tako dobi naenkrat kar sedem kulinaričnijh dogodkov in spozna kulinariko regije.”

 

Tanja PintaričGostilna Rajh:

”Obiskovalcem Pomurja želimo ponuditi nekaj več. Želimo jih privabiti, da regijo obiščejo tudi zaradi naše ponudbe.”

 

Uroš Valcl, Vinska klet Marof:

”Izkazali smo spoštovanje drug do drugega in pokazali regiji, da se da sodelovati. Druži nas to, da so za vse nas najbolj pomembne odlične sestavine.”

 

Bojan Firbas, Domačija Firbas:

“Na skupni poti lahko obiskovalci izberejo svoje kulinarično doživetje in si prilagodijo obisk posamezne domačije, kjer lahko spoznajo različne družinske zgodbe.”

 

Vasja Golar, Pivovarna Bevog:

“Vstopite v naš svet in spoznajte naš način dela.”

  

Gorazd Kocbek, Oljarna Kocbek:

“Z združevanjem različnih ponudnikov naše regije lahko ponudimo obiskovalcem nepozabno doživetje!”

 

O NAS

Spoznajte in prepustite se prvovrstnim okusom, ki jih ponujajo izbrani ponudniki domačih, kulinaričnih storitev, združeni v »Gourmet over Mura«.

 

Izbrane destinacije kulinaričnih in vinskih zgodb vam bodo ponudile različne možnosti okušanja najboljših družinskih skrivnosti, združene s sedmimi ponudniki Pomurja. 

Zgodbe o znanju, družini, potrpežljivosti, tradiciji in kakovosti vas bodo odpeljala po poti od domačije Firbas, Vinarstva Marof, šunkarne Kodila, pivovarne Bevog, gostilne Rajh, vinarstva Steyer in oljarne Kocbek. 

IZBRANI PONUDNIKI  

Domačija Firbas: Za vaš prijeten popoldan ali za več dni. Narava in domače živali. Okusne tople in hladne jedi ter naše hruške viljamovke na različne načine. Noč na seniku, v sobah ali v glamping hiškah.

 

Marof: Marof je je zgodba o znanju, drznosti, potrpežljivosti. Zgodba o iskreni skrbi.
Za vinograd. Za grozd. Za mošt. Za vino. Za pivca. Marof je preprosta zgodba o dobrem vinu.

 

Kodila: Ko veš, kaj ješ. Kvalitetnemu mesu dodamo samo sol in začimbe ter si pri tem vzamemo čas.

 

Piva Bevog: pestro, butično, vrhunsko. Cilj je popolnost in številne mednarodne nagrade to potrjujejo.

 

V Gostilni Rajh se spoštljivo priklanjamo starim prekmurskim jedem, tudi z novimi pogledi nanje. Dober tek vam pri nas zaželi že četrta generacija gostincev.

 

STEYER: Smo vinogradniki in vinarji z jasno vizijo, voljo in zaupanjem v modrost narave. Grozdju omogočamo, da se rodi v vinu in v njem živi. Vabimo vas, da začutite našo melodijo srca.

 

Oljarna Kocbek: Družinska tradicija oljarne, ki sega v leto 1929 še danes ohranja prvinski pridih nostalgije, združen v dobri kakovosti. Dobro in povsem po starem delamo še danes. Za ljudi, ki cenijo svoje zdravje.

 

KJE NAS NAJDETE

Izberite svojo pot spoznavanja okusov, zgodovine, tradicije povezane s kulinariko!

Spoznajte in prepustite se izbranim okusom ter odkrijte najboljše družinske skrivnosti sedmih prepričljivih zgodb Pomurja!

 

VAVČER

Z degustacijsko vstopnico Gourmet Over Mura prejmete vodene oglede z okušanjem vin in kulinaričnega razvajanja, ki vas bo popeljal v zgodovino družinskih skrivnosti!

Ko potovanje postane užitek!

 

Več o GOM in nakup vavčerjev lahko najdete TUKAJ

Link: https://www.gourmet-over-mura.si

Objavite komentar
Oljarna Kocbek Sledite nam na instagramu

Znanje in izkušnje sta Alojz in Antonija prenašala na sina Antona, le ta pa na svojega sina Gorazda, ki pa danes predstavlja že tretjo generacijo v družini KOCBEK. Gorazd želi nadaljevati tradicijo svojega deda in očeta ter tako ohraniti dobro ime in vrhunsko kakovost.

0

KošaricaSubtotal

0.00
X