Vaša košarica je prazna.

Vaša košarica je prazna.

Oljarna Kocbek

NasvetiKulinarično doživetje v oljarni Kócbek

Kulinarično doživetje v oljarni Kócbek

Iz Dubaja v Slovenijo – kulinarično doživetje v oljarni Kócbek!

Oljarna Kocbek bo postala mesto kulinaričnega navdiha, ki k nam prihaja naravnost iz Dubaja.

Bučno olje v kombinaciji prefinjenih okusov mojstrskega prepletanja kulinaričnih jedi vas ne bo pustil ravnodušne. Postanite del degustiranja izbranih jedi s prepletanjem bučnega olja!

V osrčje Prlekije prihaja priznan kuharski Chef Georges Chihane, ki bo v oljarni Kocbek od 8. do 12. junija 2023, goste razvajal s prav posebnimi dobrotami iz buč in bučnega olja.

Od 8. do 12. junija 2023 bomo v oljarni Kocbek gostili priznanega kuharskega Chefa Georges Chihane, ki bo goste razvajal s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami ob degustiranju jedi z bučnim oljem.

Priznan kuharski chef v oljarno Kocbek prihaja naravnost iz Dubaja, kjer živi in deluje že vrsto let. Gostom bomo tako ponudili edinstveno priložnost spoznavanja okusov bučnega olja v kombinaciji prefinjeno izbranih jedi z lokalnim pridihom.

Zagotovite si svoje mesto in se prepustite nepozabni degustacijski kulinarični izkušnji.

Število mest je omejeno zato pohitite z rezervacijo nakupa na naši spletni strani www.kocbek.si

Rezervacije in termini izvajanja kulinaričnega doživetja:

8.6.2023 – četrtek, ob 18.00 uri

9.6.2023 – petek, ob 18.00 uri

10.6.2023 – sobota, ob 18.00 uri

11.6.2023 – nedelja, ob 15.00 uri

12.6.2023 – ponedeljek, ob 18.00 uri

O CHEFU:

Georges Chihane je odraščal v družini kuharjev in še danes ponosno stopa po družinskih stopinjah. V Libanonu je diplomiral iz hotelirstva in nato nadaljeval s študijem magisterija Capitale de la Gastronomie na inštitutu Paul Bocuse v Lyonu Francija. Tam je svoje znanje nadgradil s kuharskimi tehnikami in začel kuharsko kariero kot commis chef, kjer je raziskoval svojo strast do kuharske kreative.

 

V pekarni Paul Bakeries so kmalu prepoznali njegove talente in ga povabili v Dubaj kot izvršnega kuharja (executive chef) za njihovo regionalno franšizo. Nadaljeval je s pridobivanjem izkušenj v zalivski regiji in odprl številne domače koncepte v različnih državah v ključno s Katarjem, Bahrajnom, Jordanijo in Savdsko Arabijo. Trenutno je njegovo delo osredotočeno na vodenje kulinaričnega razvoja distribucije prehrane kjer prevzema vodilno mesto kulinaričnega svetovalca za različne hotele in restavracije.

Je član upravnega odbora Qatar Culinary Professionals, Emirates Culinary Guild ter certificirani sodnik World Chefs in WACS. Ikonično svetovno združenje Chaines Des Rotisseurs mu je nedavno podelilo častno priznanje Maître Rotisseur.

Priznan kuharski chef Georges Chihane  bo v oljarni Kocbek pričaral nepozabno vzdušje. Gostom bomo v sodelovanju z njim ponudili edinstveno priložnost spoznavanja okusov bučnega olja, v kombinaciji prefinjeno izbranih jedi, z lokalnim pridihom in čarovnijo daljnega Vzhoda.

 

Z devet hodnim degustacijskim menijem bomo razvajali vaše brbončice in vam prepustili kreativo okušanja najboljših sestavin, ki bodo temeljile na lokalnih pridelovalcih z žlahtnostjo našega zelenega zlata – bučnega olja.

 

Ob kulinarični degustacijski dogodivščini vas bomo razvajali z vinsko spremljavo naših najboljših slovenskih vinarjev.

 

Več info TUKAJ.

Rezervacija in nakup možen na: www.kocbek.si

Objavite komentar
Oljarna Kocbek Sledite nam na instagramu

Znanje in izkušnje sta Alojz in Antonija prenašala na sina Antona, le ta pa na svojega sina Gorazda, ki pa danes predstavlja že tretjo generacijo v družini KOCBEK. Gorazd želi nadaljevati tradicijo svojega deda in očeta ter tako ohraniti dobro ime in vrhunsko kakovost.

0

KošaricaSubtotal

0.00
X