Vaša košarica je prazna.

Vaša košarica je prazna.

Oljarna Kocbek

NasvetiKulinarično doživetje v oljarni Kócbek

Kulinarično doživetje v oljarni Kócbek

𝐈𝐳 𝐃𝐮𝐛𝐚𝐣𝐚 𝐯 𝐒𝐥𝐨𝐯𝐞𝐧𝐢𝐣𝐨 – 𝐤𝐮𝐥𝐢𝐧𝐚𝐫𝐢𝐜̌𝐧𝐨 𝐝𝐨𝐳̌𝐢𝐯𝐞𝐭𝐣𝐞 𝐯 𝐨𝐥𝐣𝐚𝐫𝐧𝐢 𝐊𝐨́𝐜𝐛𝐞𝐤

V oljarni Kócbek smo prvič izvedli nepozabno 𝐊𝐮𝐥𝐢𝐧𝐚𝐫𝐢𝐜̌𝐧𝐨 𝐞𝐤𝐬𝐩𝐥𝐨𝐳𝐢𝐣𝐨 𝐨𝐤𝐮𝐬𝐨𝐯 𝐯 𝐎𝐥𝐣𝐚𝐫𝐧𝐢 𝐊𝐨𝐜𝐛𝐞𝐤 pod taktirko kuharskega chefa Georges-a Chihane, ki je potekala od 8.-12.6.2023.

Kulinarično okušanje bučnega olja s chef-om 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞𝐬 𝐂𝐡𝐢𝐡𝐚𝐧𝐞 se je zapisala kot edinstvena dogodivščina s prepletanjem nepozabne zgodbe, ki se je prvič umestila v našo domače okolje.  

V osrčje Prlekije je prišel priznan kuharski Chef Georges Chihane, ki je v oljarni Kocbek od 8. do 12. junija 2023, goste razvajal s prav posebnimi dobrotami iz buč in bučnega olja.

Priznan kuharski chef Georges Chihane  je v oljarni Kocbek pričaral nepozabno vzdušje. Gostom bomo v sodelovanju z njim ponudili edinstveno priložnost spoznavanja okusov bučnega olja, v kombinaciji prefinjeno izbranih jedi, z lokalnim pridihom in čarovnijo daljnega Vzhoda.

Izjemno doživetje okušanja bučnega olja s pridihom iz daljnega Vzhoda!

Z devet hodnim degustacijskim menijem je goste razvajali z izjemno kreativo jedi in okušanjem najboljših sestavin, ki so temeljile na lokalnih pridelovalcih z žlahtnostjo našega zelenega zlata – bučnega olja.

Ob kulinarični degustacijski dogodivščini so gostje lahko jedi okušali z vinsko spremljavo izjemnih vin vinske kleti Marof iz Goričkega.

O CHEFU:

Georges Chihane je odraščal v družini kuharjev in še danes ponosno stopa po družinskih stopinjah. V Libanonu je diplomiral iz hotelirstva in nato nadaljeval s študijem magisterija Capitale de la Gastronomie na inštitutu Paul Bocuse v Lyonu Francija. Tam je svoje znanje nadgradil s kuharskimi tehnikami in začel kuharsko kariero kot commis chef, kjer je raziskoval svojo strast do kuharske kreative.

V pekarni Paul Bakeries so kmalu prepoznali njegove talente in ga povabili v Dubaj kot izvršnega kuharja (executive chef) za njihovo regionalno franšizo. Nadaljeval je s pridobivanjem izkušenj v zalivski regiji in odprl številne domače koncepte v različnih državah v ključno s Katarjem, Bahrajnom, Jordanijo in Savdsko Arabijo. Trenutno je njegovo delo osredotočeno na vodenje kulinaričnega razvoja distribucije prehrane kjer prevzema vodilno mesto kulinaričnega svetovalca za različne hotele in restavracije.

Je član upravnega odbora Qatar Culinary Professionals, Emirates Culinary Guild ter certificirani sodnik World Chefs in WACS. Ikonično svetovno združenje Chaines Des Rotisseurs mu je nedavno podelilo častno priznanje Maître Rotisseur.

Priznan kuharski chef Georges Chihane  se bo po nepozabni kulinarični izkušnjo v oljarni Kocbek ponovno vrnil marca prihodnje leto 2024.

Objavite komentar
Oljarna Kocbek Sledite nam na instagramu

Znanje in izkušnje sta Alojz in Antonija prenašala na sina Antona, le ta pa na svojega sina Gorazda, ki pa danes predstavlja že tretjo generacijo v družini KOCBEK. Gorazd želi nadaljevati tradicijo svojega deda in očeta ter tako ohraniti dobro ime in vrhunsko kakovost.

0

KošaricaSubtotal

0.00
X