Vaša košarica je prazna.

Vaša košarica je prazna.

Degustacija

Ogled oljarne & pokušina
olja Kocbek

Oljarna Kocbek

Oljarna Kocbek - Predstavitev

Ko se je dedek Alojz Kocbek leta 1929 začel ukvarjati z mlinarstvom in kasneje z oljarstvom, si niti slučajno ni mislil, da bodo njegovi začetki zrasli v družinski posel, ki bo svetovno prepoznan po izdelkih najvišje kakovosti.

Oljarna Kocbek

Ogled oljarne

Prvovrstno doživetje spoznavanja Pomurja vam nudi vodeni ogled oljarne Kocbek, kjer lahko spoznate tradicionalni način predelave bučnega olja, ki se ohranja iz leta 1929.

Družinska tradicija oljarne še danes ohranja prvinski pridih nostalgije, združene v dobri kakovosti.

Skupine sprejemamo od ponedeljka do sobote v dopoldanskem času

od 1.januarja do 30.junija in od 20.avgusta do 24.decembra.

Potrebna rezervacija na telefon: 02 5689026 ali na info@kocbek.si

Ker je dedek Alojz začrtal pravo pot, tudi danes nadaljujemo tradicijo, ki nam omogoča izdelavo najboljših izdelkov, kar jih lahko naredimo. Še vedno uporabljamo isti mlin kot leta 1929 in še vedno obdelujemo olje na enak način kot takrat. In to bomo ohranili za vedno.

Oljarna Kocbek

Potek ogleda:

Ob prihodu najprej ponudimo našo suho salamo z bučnimi semeni.

Sledi predstavitev našega dela (zgodovine, nastanka bučnih semen, predelave bučnega olja, razlike med olji, kaj vse delamo in kako delamo…) nato sledi ogled predelave.

Ogled oljarne Kocbek - praženje
Unikatna pridelava - Oljarna Kocbek

Oljarna Kocbek

Degustacija

Po ogledu sledi degustacija 5 različnih olj, namaz z bučnimi semeni in bučnim oljem, peciva z bučnimi semeni in bučnim oljem ter naše čokolade z bučnimi semeni in bučnim oljem.

CENIK:

  • Cena celotne ponudbe je za skupine do 25 oseb 125 EUR
  • Nad 25 oseb se plača po osebi 5 EUR (DDV je vključen v ceno)

KOCBEK GOURMET – 5* mutisenzorično izkustveno doživetje  – Naše najboljše

Po prenovi oljarne Kocbek bodo gostje lahko z obiskom doživeli vrhunsko avtentično doživetje. Z obiskom v več kot 90 let stari oljarni bodo doživeli izkustvno na večih ravneh – fizični, čustveni, izkustveni, spiritualni, intelektualni in družebeni ravni ter se tako zlili v sam proces tradicionalne predelave, kot so to počeli naši predniki.

Stopite v svet personizirane izkušnje premium storitve in top gastronomije ter postanite del procesa tradicionalne predelave bučnega olja.

Personizirana premium 5* izkušnja vodenega ogleda oljarne s posebej pripravljeno degustacijo za manjše – individualne skupine. Vsak gost dobi svojo individualno pripravljeno degustacijo.

Cena na osebo je 20 EUR (max. 25.oseb)

(DDV je vključen v ceno)

Oljarna Kocbek Sledite nam na instagramu

Znanje in izkušnje sta Alojz in Antonija prenašala na sina Antona, le ta pa na svojega sina Gorazda, ki pa danes predstavlja že tretjo generacijo v družini KOCBEK. Gorazd želi nadaljevati tradicijo svojega deda in očeta ter tako ohraniti dobro ime in vrhunsko kakovost.

0

KošaricaSubtotal

0.00
X