Se že veselim vaših novih kulinaričnih dobrot in dobre družbe. Z lepimi pozdravi, Frenk

Frenk Nova - frenk@frenknova.com

Spoštovani! Pred kratkim sem okusila vaše kekse z bučnim oljem in bučnimi semeni. Sprva sem mislila,da so eni tistih, ki so industrijsko proizvedeni amak tile vaši so enostavno enkratni. Ko prvega poješ se nekako ne moreš več ustaviti. Priporočala jih bom zagotovo še dalje. Lep pozdrav iz Ljubljane. Nika

Nika Veselko - nikavesel@gmail.com

Žal, Vaše čokolade še nisem poizkusila, mislim, da mora biti nekaj čudovitega. Vendar problem je, kje kupiti, razen na Vaši lokaciji v Benediktu, Vidmu?

Brigita Giber - brigita.giber@ukc-mb.si

Vaši izdelki so enkratni od čokolad do olja, izdelke kupujem v turistični pisarni Radenci na avtobusni postaji, ker mi je lokacija lažje dosegljiva...

Valerija - tpotpo1@gmail.com

Že vrsto let obiskujem vašo oljarno in vselej me omami prijeten vonj po bučnem olju, ki opaja vašo domačijo. Proizvodi od hladno stiskanega bučnega olja do strastno dobrih čokolad so me preprosto očarali in začarali za zmerom. Kadar je le priložnost z njimi radostno obdarjujem ljudi in jih spoznavam z odličnostjo ter primarnostjo vašega "čarnega" olja.

Jasna Branka Staman - jasnabranka@gmail.com

Pozdravljeni! Prijatelj mi je podaril vašo čokolado STRAST z bučnimi semeni. Nekaj tako dobrega še nisem poskusila. A še bolj me je presenetil okus, ki sem ga zasledila v novih čokoladah. Drzna ideja s čebulo se mi je sprva zdela zastrašujoča, a ko sem okusila mešanje dveh okusov je zame zmagala. Škoda, da se dobi le v izbranih trgovinah. Morda pa je prav zaradi tega nekaj posebnega!

Taja Meglič - taja.meglic@gmail.com

Najboljše bučno olje! Tudi vaš domači kis je zelo uredu.

Urša Suhdolc - ursa_suhadolc@hotmail.com

Zares najboljše, naj olje v Sloveniji. Poizkusila sem že veliko proizvajalcev, tudi sami smo ga že delali v oljarni, vendar je Kocbekovo čisto bučno olje najboljše. Žal se le redko dobi v trgovinah v okolici Maribora.

Ana Pesl - ana.pesl@gov.si

Pozdravljeni, ogled vaše predstavitve me prijetno preseneča, ljudje in širša družba bi morali dati več veljave takim ustvarjalnim dejavnostim. S. Borovec

Slavko Borovec - slavko.borovec@telemach.net

History

The Kocbek Oil Mill

It was 1929, when Alojz Kocbek bought the estate and started the mill business, and later also the oil-making business.

He passed his knowledge and experience from generation to generation and each added something of their own. Experience and market demands are the reason, why today we can offer you the most pure and natural oils from carefully selected seeds grown on fields of yet untouched nature. You find us at Stara Gora, next to the main road, which leads you in the direction of Gornja Radgona — Radenci — Kapela – Sveti Jurij ob Šcavnici. This is the NE part of Slovenia, the Šcavniška valley in the heart of the wine-bearing Slovenske Gorice hills, near Blaguško Lake.

Read more
Oljarna Kocbek - Bučna olja Kocbek

Latest Advice

All advice

All recipes

All recipes